Äitienpäivä Vuonamon koululla 1937

Kuvaus

Ensimmäiset uudella Vuonamon koululla järjestetyt äitienpäivät vuonna 1937. Äidit vas. Riikka Laukkanen, Serafia Huttunen, Eeva Jauhiainen, Anna Sohvi Tarvainen, Maria Jauhiainen, Liinu Jauhiainen ja Veera Jääskeläinen. Seuraava rivi vas. Martta Jauhiainen, Lyydia Jääskeläinen, Hilda Oikarinen, Hilda Huttunen, Alma Saastamoinen, Edla Lappalainen, Hilda Jauhiainen ja opettaja Aino Kumpulainen. Takana vas. Tyyne Kolehmainen, tunnistamaton, Tilda Laukkanen, Adelei Ylönen, Miina Jauhiainen, Ida Saastamoinen ja Ida Leinonen. Kuva Toini Leinonen.

valokuva

Viittaus

“Äitienpäivä Vuonamon koululla 1937,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 26. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/128632.