Kuvaus

Valamon luostari kuului 1900-luvun alussa Suomen kreikkalais-katoliseen kirkkokuntaan. Se sijaitsee saariryhmällä Laatokassa noin 40 km Sortavalasta.

Sinne on voinut tehdä laivamatkoja ja tutustua luostarin elämään ja majoittua luostarin vieressä sijaitsevaan hotelliin. Matkaoppaassa on kartta luostarin saarista.

Jns:n seutukirjaston maakuntaosasto – PKKO 42.7 WAL

1937

12 s. + taitettu karttaliite; 15 x 22,5 cm

Viittaus

“Walamo : opas ja kartta matkailijoita varten = vägvisare och karta för turister = a short handbook and an annexed map for travellers = ein kurzer Führer mit der Karte über die Umgegend,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 20. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/132536.