Juhla-opas Kansallismielisen nuorisoliiton vuosikokoukseen ja kesä-juhlaan 11.–14.VI.1909

Kuvaus

Kansallismielinen nuorisoliitto oli Suomalaisen puolueen (vanhasuomalaiset, suomettarelaiset) yhteydessä toiminut nuorisojärjestö. Suomalainen puolue oli yksi Suomen autonomian ajan puolueista ja vuonna 1918 perustetun Kansallisen Kokoomuksen edeltäjä. Kansallismielinen nuorisoliitto järjesti kesällä 1909 vuosikokouksensa ja kesäjuhlansa Hämeenlinnassa. Juhlien opaskirja sisältää juhlaohjelman ja poliittisten kirjoitusten ohella katsauksen Hämeenlinnan historiaan. Oppaassa esitellään myös vierailijoille tarjottavia palveluja hintatietoineen. Kirjasen lopussa on paikallisten liikkeiden ja yritysten mainoksia ja ilmoituksia.

1909

2015-04

Julkaistu kirjana: Kansallismielinen Nuorisoliitto, 1909.

47 sivua, kuvitettu, 22 cm

Viittaus

“Juhla-opas Kansallismielisen nuorisoliiton vuosikokoukseen ja kesä-juhlaan 11.–14.VI.1909,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 23. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/134668.