Moisiokoti

Moisiokoti

Kuvaus

Nousiaisten keskustassa sijaitseva Moisiokoti tarjoaa tavallista ja tehostettua palveluasumista sekä vanhainkotihoitoa. Henriikka on tavallisen palveluasumisen yksikkö ja siellä asuu 14 ikäihmistä. Siellä on henkilökunta paikalla klo 7.00 – 21.00. Henriikassa on mahdollisuus myös tilapäishoitoon. Ylinen on puolestaan kahdeksan asunnon tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa apua saa ympäri vuorokauden.

Tupala on vanhainkotiosasto, jossa asuu 24 paljon apua tarvitsevaa asukasta ja siellä on mahdollisuus myös tilapäishoitoon. Tupalassa on henkilökuntaa ympäri vuorokauden.

Moisiokodin ruokasalissa pidetään myös yhteisiä tilaisuuksia talon asukkaille.

2012, 2021

Nousiaisten kunnankirjasto

Tekijä mainittava.
Lupa kaupalliseen käyttöön pyydettävä Nousiaisten kunnankirjastosta.

Viittaus

Kaunonen, Paula, “Moisiokoti,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 26. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/135034.