Sudenpolku

Sudenpolku

Kuvaus

Nousiaisten Suden järjestämä Sudenpolku patikoidaan perinteisesti syksyisin, lähtö Paijulan koululta.

Reitti kulkee luonnonkauniissa kalliomaastossa, Kokkovuorelta on upeat näkymät lähialueille kirkkaalla säällä. Kivikautinen muinaishauta sijaitsee Nutturlan kallioilla aivan polun varressa, se kannattaa käydä myös katsomassa. Edelleen reitti seuraa, melkein Lapinmaisemien kaltaisia polkuja pitkin, Kalliolaavulle. Kalliolaavulta lähdettäessä voi valita kuntonsa ja jaksamisensa mukaisesti pidemmän reitin, matkaa kertyy yhteensä n.8,5 km, tai lyhyemmän reitin koululle, jolloin matkaksi kertyy n. 5,5 km.

(Nousiaisten Susi ry, Sudenpolku-puffi, 2019)

(Kalliolaavu on yksitysaluetta nykyään, ilkivallan vuoksi).

2019 (kaksi kuvaa), 2020 (kolme kuvaa)

Nousiaisten kunnankirjasto

Paula Kaunosen kokoelma.

Tekijä mainittava.
Lupa kaupalliseen käyttöön pyydettävä Nousiaisten kunnankirjastosta.

Viittaus

Kaunonen, Paula, “Sudenpolku,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 25. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/135053.