Eskolan talo ja asukkaat

Kuvaus

Eskolan talo Pukkilan Naarkoskella. Etualalla talon tytär Katri Majander, joka piti Bäckmannin kauppaa Naarkoskella. Perhepotretissa ovat Eskolan sisarukset Katri Majander (vas.), Robert Majakallio, Edith Saari (os. Bäckman), Einar Bäckman ja Hellä Siik (os. Majander). Kolmannessa kuvassa ovat Eskolan mamma ja pappa eli Vilhelmiina ja Manasse Majander. Eskolan talon pihalla olevassa ryhmäkuvassa ovat muun muassa Manasse Majander (oik.) ja hänen edessään Anna Bäckman, joka toimi Pukkilassa kätilönä. Potretissa on myös Aarnion perhettä. Toisessa ryhmäkuvassa oleva huivipäinen nainen (toinen oik.) on Eskolan emäntä Vilhelmiina Majander (Bäckman, os. Ollila). Kuvassa ovat myös Edith ja Niilo Saari, Manasse Majander, Anna Bäckman, Lea Saari, Elvi, Ida, Hellä ja Katri.

Viittaus

“Eskolan talo ja asukkaat,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 18. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/7170.