Kuvaus

Vuonna 1934 Pukkilan Kirkonkylän kansakoulussa otetussa kuvassa ovat Urho Honkanen (eturivi vas.), Keijo Aavikko, Saimi Peltonen, Maija Majakallio, Jukka Sipiläinen, Urho Marttila, Armas Peltonen, Martti Heinonen, Lea Saari. Meeri Rantanen, Hellä Jäppilä (takarivi vas.), Terttu Vuorio, Kalevi Aalto, Keijo Laaksonen, Pauli Honkanen, Jutta Vikström, Antero Simolin, Matti Lampinen ja Kaija Keskevaari.

Toinen kuva on otettu n. 1933-1934 ja siinä ovat takarivissä Ella Valve (vas.), Veikko Koivula, Mirjam Majakallio, tunnistamatta, Antero Simolin ja opettaja Suoma Jokinen. Keskirivissä ovat Maire Ahokanto (vas.), Hilkka Koivula, Hellä Jäppilä, Pentti Aavikko, Pauli Honkanen ja Jutta Vikström. Alarivissä ovat Eila Aavikko (vas.), Terttu Anttila, Jukka Sipiläinen, Urho Honkanen, tunnistamatta ja Matti Lampinen.

2014
2016-09

Viittaus

“Koulukuvia v. 1933-1934,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 20. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/7171.