Savijoen suutarintupa

Kuvaus

Pukkilan kunnan omistuksessa olevan Savijoen suutarintuvan pihapiirin rakennuksia. Paavo Suonion tuparakennuksen pihassa ovat vaja, liiteri, kaksikerroksinen aitta ja huonokuntoinen navetta. Navettarakennus on moniosainen ja siinä on muun muassa parsinavetta, karjakeittiö, talli, eteinen, huussi, varasto ja yliset. Kuvat on ottanut Sue Salminen rakennusten esineistön luetteloinnin yhteydessä.

Suonion suutarintupaa koskeva lehtiartikkeli on julkaistu Orimattilan Sanomien kesälehdessä toukokuussa 1996. Sen on kirjoittanut toimittaja Virpi Kallio. (klikkaa kuvaketta, jotta voit lukea jutun)

2014

Viittaus

Salminen, Sue & Kallio, Virpi , “Savijoen suutarintupa,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 26. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/7730.