Koljolan päiväkoti

Koljolan päiväkoti

Kuvaus

Koljolan päiväkoti on yksityinen päiväkoti, joka tuottaa palvelut Nousiaisten kunnalle ostopalveluna. Päiväkodissa on n. 50 lasta.

Koljolan päiväkoti on rakennettu vuonna 2003 päiväkodiksi. Rakennus on jaettu kolmeen ryhmään ja jokaisella ryhmällä on käytettävissä kolme erillistä huonetta. Piha-alue on suuri, aidattu ja jaettu kahteen osaan. Lähikoulun liikuntasali on varattu päiväkodin käyttöön tunnin ajaksi kerran viikossa koulun lukukauden aikana. Vieressä sijaitsee urheilukenttä, jota voidaan käyttää ulkoliikunnassa ympäri vuoden. Kävelymatkan päässä on metsäalue, johon tehdään retkiä kerran viikossa.

(Lähde: Erityistä tukea tarvitsevan lapsen tuen järjestäminen päiväkodissa. / Tarja Lammila, kevät 2017)

2018

Nousiaisten kunnankirjasto

Paula Kaunosen kokoelma.

Tekijä mainittava.
Lupa kaupalliseen käyttöön pyydettävä Nousiaisten kunnankirjastosta.

Viittaus

Kaunonen, Paula, “Koljolan päiväkoti,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 28. maaliskuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/133895.