Aineistot (yhteensä 15)

  • Aihe on tarkasti "päiväkodit"

2020
Tämä kirja toteutettiin sanataiteen keinoin Akseli-kuntien kirjastoissa; Nousiaisissa, Maskun Lemussa ja Mynämäessä. Sanataideohjaaja siirsi sanataiteilut ja kuvat yksien kansien väliin. Kirjan julkaiseminen oli osa Kirjastonaakan askelin tarinan…

Artikkeli Huittisten Museo- ja kotiseutuyhdistyksen toimittamassa Huittisten Joulu-lehdessä vuodelta 1981

Kuvia Huittisten Museo- ja kotiseutuyhdistyksen toimittamassa Huittisten Joulu-lehdessä vuodelta 1983

Kirkonkylässä sijaitseva Keski-Mäkelän talo, jossa sijaitsi kunnantalo vuosina 1939-1965. Talo on myöhemmin toiminut mm. päiväkotina.

2019, 2020 (viisi kuvaa)
Hankkeen ideoijat ja toteuttajat olivat Nousiaisten, Maskun Lemun ja Mynämäen kirjastoista Paula Kaunonen, Armi Jaakkola ja Pia Toivanen sekä Inkeri Pyötsiä. Kirjastonaakka -käsinuket teetettiin käsityöläisellä, ja nämä naakat, hankkeen päähahmot,…

2018
Koljolan päiväkoti on yksityinen päiväkoti, joka tuottaa palvelut Nousiaisten kunnalle ostopalveluna. Päiväkodissa on n. 50 lasta.

Koljolan päiväkoti on rakennettu vuonna 2003 päiväkodiksi. Rakennus on jaettu kolmeen ryhmään ja jokaisella…

Kuvia Huittisten Museo- ja kotiseutuyhdistyksen toimittamassa Huittisten Joulu-lehdessä vuodelta 1986

Päiväkoti Muksula sai 300mk lahjoituksen paikalliselta MLL:n osastolta. Lahjoituksen otti vastaan Ulla Nakari. Luovuttaja vasemmalla Kyllikki Halonen. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 13.12.1973.

Artikkeli Huittisten Museo- ja kotiseutuyhdistyksen toimittamassa Huittisten Joulu-lehdessä vuodelta 1988

1947
Kutsuja ja ohjelmia, jotka liittyvät Vaasan ruotsalaiseen ystävyyskaupunkiin, Malmöseen ja Malmöntalon päiväkodin perustamiseen.
Inbjudan och program kring vänorten Malmö och grundandet av daghemmet Malmögården.

Lasten päiväkoti Muksula avajaispäivänä. Keskellä päiväkodin johtaja Ulla Nakari. Vasemmalla Leena Nykänen. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 13.12.1973.

2019
Päiväkoti Nuppulassa toimii neljä ryhmää, joista yksi on vuorohoitoryhmä. Päiväkoti toimii myös perhepäivähoidon varahoitopaikkana.

Lasten päiväkoti Muksula sai television lahjana Keiteleen Yksityisyrittäjät ry:ltä. Vasemmalta Pauli Paananen, Raimo Laulainen ja Pentti Sirkeinen. Lahjoituksen otti vastaan lasten päiväkodin johtaja Ulla Nakari. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa…

Joensuun Papinkadulla sijaitseva Gävlenlinna on kaupungin vanhin päiväkoti. Rakennuksessa on toiminut 1970-luvulla myös sokeritautineuvola.

Vanha pappila ja päiväkoti. Vuosiluku ei tiedossa.
 
Koneluettavat metatiedot: