Lahden kaupunginvaltuuston työjärjestys ja sihteerin ohjesääntö

Lahden kaupunginvaltuuston ja sen sihteerin ohjeet vuodelta 1915.

Tiivistelmä

"Paitsi Keis. asetuksessa kunnallishallituksesta kaupungissa joulukuun 8 p:ltä 1873 määrättyihin varsinaisiin kesä- ja joulukuun kokouksiin, kokoontuu Valtuusto vuosittain tammikuun edellisellä puoliskolla valitsemaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan sekä säännöllisesti, kesäaikaa lukuunottamatta, joka kolmantena torstaina tai, jos se on juhlapäivä, seuraavana arkipäivänä kuin myös muinakin aikoina, jos vähintäin neljäs osa valtuusmiehistä sitä puheenjohtajalta anoo tai hän sen tarpeelliseksi havaitsee taikka kuvernööri tai maistraatti sitä vaatii."

Viittaus

“Lahden kaupunginvaltuuston työjärjestys ja sihteerin ohjesääntö,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 25. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/3249.

kaup.valt. työj.pdf