Viljam ja Matilda Nikkilä sekä heidän lapsensa

Kuvaus

Ensimmäisessä kuvassa on Viljam Nikkilä (1878-1954) ja toisessa Matilda Nikkilä (o.s. Peltonen) (1886-1961). Kolmannessa kuvassa vietetään Viljam Nikkilän syntymäpäiviä 1950-luvun alussa. Viljam ja Matilda seisovat kuvan keskellä, pöydän takana.

Seuraavassa kuvassa on Viljamin ja Matildan tyttären Impin perhe. Kuvassa vasemmalta Asko, Irma, Vilho, Irja (takana), Mikko, Juha (takana), Tuomo ja Impi Perttilä.
Alimmassa kuvassa on Viljamin ja Matildan pojan Kaukon perhe. Kuvassa vasemmalta Kauko, Terhi, Risto, Tuire ja Toini Nikkilä.

2014
2016-09

Provenienssi

Viljam Nikkilän alkuperäinen kuva kuuluu Asko Perttilän ja työryhmän kokoamaan Naarkoski-valokuvanäyttelyyn.

Viittaus

“Viljam ja Matilda Nikkilä sekä heidän lapsensa,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 18. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/7092.