Aineistot (yhteensä 19)

  • Aihe on tarkasti "työntekijät"

Seurakunnan kanslia-apulainen Anna-Liisa Savolainen esittelee adressin ulko- ja sisänäköä. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 15.1.1965.

Beda ja Jalmari Vesa hoitivat Naarkosken sähkövoimalaitosta 24/7 eli he olivat valvontavastuussa seitsemänä päivänä viikossa yötä päivää aikakaudella, jolloin voimalaitoksen toimintoja ei ollut vielä automatisoitu.

Harju-Suksi 1972. Työnjohtaja Leo Immonen ja Martti Kiminki.

Harju-Suksi Oy. Valmiiden suksien lajittelua, numerointia ja pakkaamista. Vasemmalta tuotantopäällikkö Atte Toivanen, Pauli Jääskeläinen (Sammalisranta) ja Taisto Rautiainen. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 22.6.1972.

1900-luku
Kaivosmiehiä Amerikassa. Birger Haanpää, Pentti Haanpään setä, on seitsemäs vasemmalta.

Kuvassa ovat Kerttu Paukkula (o.s. Ojala) (oik.), Elsa Nurminen, Eeva Perttilä ja Siiri Tuomisto. Naiset olivat Kanteleella sijainneen Perttilän kyläkaupan työntekijöitä.
Leipuri Nurminen ei ilmeisesti halua valokuvaan ja peittää siksi kasvot…

Kuvassa on todennäköisesti Mauno Perttilän kaupan työntekijöitä. He istuvat aitan hevospuomin päällä. Kuvan lapset ovat Ella Perttilä (oik.) ja Eeva Perttilä (vas.). Oikealla on todennäköisesti myyjä Astrid Tuomalainen.

Takana näkyvän Emil…

Kuvissa Naarkosken sahalla pitkään työskennellyt Lauri Vesa.

Liimarakenne Oy:n toiminta laajeni käsittämään myös alihankintatöitä rantasalmelaiselle Vainio-Puhju Oy:lle. Keiteleellä valmistetaan mäntylevyjä Rantasalmella koottavia ja vientiin meneviä kirjahyllystöjä varten. Urpo Kosti (oik.) ja Kauko Jurvanen…

Mauno Perttilä osti ensimmäisen autonsa Arvi Lehtiseltä. Kuvassa on Mauno Perttilä (vas.), Eino Perttilä (sylissä) ja Katri Perttilä (oik.) sekä Perttilän kaupan työntekijät leipuri Elsa Nurminen (3. vas) ja myyjä Lempi Kuusela.
Kuva on otettu n.…

Pukkilan Osuusmeijerin työntekijöitä. Kuvasta tunnistettu Arttu Raunio (2. vas.).

1939
Ailin työpaikka Piippolan Säästöpankki keväällä 1939.

1907
Minna Canthin kaupan työntekijöitä ryhmäkuvassa. Kuva on otettu 15.10.1907.

Kuvausaika tuntematon. Konduktööri: Matti Kauppinen. Työmies oikealla: Esa Hukkanen.

Avainsanat: ,

[1929?]
Kajaanin kaupungin historiaa vuosilta 1841 ja 1842.

Artikkelissa kerrotaan muun muassa tuon ajan kaupungin tonteista, rakennuksista, ammatinharjoittajista, pormestari Anders Durchmanista, raatinmiehistä sekä kaupungin tuloista ja…
 
Koneluettavat metatiedot: