Kuvaus

Kajaanin kaupungin jälleenrakentamista talvisodan pommitusten jäljiltä. Osuusliike Maakunnan vastavalmistunut "liikepalatsi" sijaitsi Kauppakadun varrella. Artikkelissa on julkaistu sen kunniaksi kokonaisuudessaan kruununvouti Enwaldin laatima artikkeli kyseisen tontin vaiheista.

Artikkeli on ilmestynyt Kaleva-lehdessä31.12.1940. Kirjoittajana nimimerkki H. W. C. eli Henrik Vilhelm "Wille" Claudelin. Artikkelissa julkaistu aiempi uutinen on ilmestynyt Kaleva-lehdessä numerossa 60/1939. Sen on kirjoittanut G. Enwald.

1940
1939

2018

Suhde

1940

Viittaus

Claudelin, Henrik Vilhelm, “Kajaani nousee tuhkasta ja sen "kasvot" alkavat muuttua : Osuusliike Maakunnan r.l. uusi kauppapalatsi valmistuu,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 18. maaliskuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/126033.

Kajaani nousee tuhkasta ja sen 'kasvot' alkavat muuttua.pdf